søndag den 12. april 2009

Påsken og lidt vejr.



Indtil nu har påsken været rigtigt god. Det er en nydelse at holde fri for en gangs skyld. Det betyder man kan dyrke både venner og familie, som man ellers ikke normalt har tid til. Dejligt.
Og.. Der er stadigvæk god tid til jeg skal på job igen.

Så lige vejret i TV her til aften. Der påstod speakeren at vejret havde været FANTASTISK!! Hmm.. Ikke sqi da oppe ved os. Ikke da fra morgenstunden. Det blev bedre over middag. Men vi kom ikke op på de helt store temperaturer.

Men hvor er det typisk. Bare vejret har været godt i København eller hvor de der TV vejrfolk sidder, så har det åbenbart været godt i hele landet. Og det modsatte gør sig også gældende. Hvis vejret har været dårligt der hvor de der TV vejrfolk sidder, så har det været elendigt i hele landet.

Hvornår mon de der vejrfolk lærer at fortælle om vejret som det er (har været) i HELE landet, i stedet for kun at tage udgangspunkt i vejret lige der hvor DE sidder.

Nå.. Skidt.. Alle taler om vejret. Men ingen gør noget ved det. Og det vil jeg heller ikke gøre. Jeg vil bare nyde jeg har endnu en dags påskeferie.

Hygge derude :-)

Ingen kommentarer: