fredag den 22. maj 2009

Billigt og godt...



Når man nu alligevel er ude, og vejret er godt, hvorfor så ikke lige nuppe en bid mad når man nu alligevel er sulten? Og billigt er det da.....

Var lige en tur i Skagen i dag. Fulgtes med en dejlig pige. Så egentlig en helt perfekt dag :-)
At jeg så ikke nåede helt så meget af det jeg egentlig skulle nå, det er der så ikke noget at gøre ved. Det nås nok en anden dag.
Det er langt mere hyggeligt at sidde og nyde en bid mad med tilhørende drikkelse end at arbejde, så det var altså mit valg for i dag :-)

Skagen var i sommerhumør. Allerede masser af turister. Men hvad sker? Man render selvfølgelig ind i indtil flere mennesker man kender.
Underligt ikke? Verden er egentlig lille. Man render ind i folk man kender uanset hvor man bevæger sig rundt henne. Skagen var heller ingen undtagelse. Men det var nu ganske ok lige at snakke med nogen man ikke ser ret tit.

Nå... Sengetid... Har lige siddet og leget med billeder, og så er tiden løbet og det er (igen) blevet alt for sent.
Hmmm... Sent blev det også i går nat. Det er ikke sådan når snakken går... Så løber tiden.

Men nu er det... NightTime her.

Hygge i natten....

1 kommentar:

BareMig sagde ...

Ja Skagen er hyggelig :-) Og ja verden er lille, tit man render ind i folk man kender, selv på steder, hvor man ikke lige tror, man møder nogen ;-)

Billeder nu igen? *GG* Ja det er farligt at efterlyse modeller, så vælter det sikkert ind med tilbud og fotos ;-) *GG*

Ja her bliver det næsten også sent hver aften/nat, men sådan er det jo, når der er fred og ro til en snak, og hygsomt er det jo også :-)